DOĞAL KATKILAR, FONKSİYONEL BİLEŞENLER VE SAĞLIK MÜKEMMELİYET MERKEZİ

Yerel Kaynaklar ve Atıklardan Gıda Katkı/Yardımcı Maddeleri Araştırma Uygulama Merkezi Projesi

  • Hakkımızda
    • Yürütücü’nün Mesajı
    • Misyon & Vizyon
    • Hakkımızda
  • Biyoaktif Bileşenler ve Sağlık
  • Merkezimiz
    • Laboratuvarımız
    • Hizmetler
  • Basında DOKAM
  • İletişim

DOKAM, 1. Ar-Ge ve İnovasyon Fuarı’nda ziyaretçilerle buluştu.

Tüm Türkiye’den birçok araştırma projesinin sergilendiği inovasyon fuarına DOKAM’da katılmaya layık görüldü. Ziyaretçilerden büyük ilgi gören standımızda yerel kaynaklardan ve atıklardan doğal bileşen elde edilmesiyle ilgili bilgi paylaşımında bulunuldu.

12 Aralık 2016 Haberler
« Gıda, Metabolizma ve Sağlık: Biyoaktif Bileşenler ve Doğal Gıda Katkıları Kongresi
Prof. Dr. Beraat ÖZÇELİK, Bilim, Sanayi ve Ticaret Bakanı’na projemiz hakkında bilgi verdi »

Duyurular/Haberler

  • Projemiz İBB İSTWEB TV ekranlarında tüm İstanbul’da
  • Projemiz CNNTURK televizyonu anahaberde yayınlandı
  • Prof. Dr. Beraat ÖZÇELİK, Bilim, Sanayi ve Ticaret Bakanı’na projemiz hakkında bilgi verdi
  • DOKAM, 1. Ar-Ge ve İnovasyon Fuarı’nda ziyaretçilerle buluştu.
  • Gıda, Metabolizma ve Sağlık: Biyoaktif Bileşenler ve Doğal Gıda Katkıları Kongresi

Etiketler

Ar-Ge Merkezi atık değerlendirme DOKAM doğal renk maddeleri gıda katkı maddesi süt günü çevre günü İTÜ
İstanbul Teknik Üniversitesi
DOKAM Araştırma ve Uygulama Merkezi
© 2016
  • Facebook
  • Twitter
  • Instagram
  • İletişim
  • Bunları Biliyor musunuz?
  • Kullanım Şartları

"Bu web sitesi, İstanbul Kalkınma Ajansı'nın desteklediği
Yerel Kaynaklar ve Atıklardan Gıda Katkı/Yardımcı Maddeleri Araştırma Uygulama Merkezi (Doğal Katkılar Mükemmeliyet Merkezi)
Projesi kapsamında hazırlanmıştır. İçerik ile ilgili tek sorumluluk İstanbul Teknik Üniversitesi'ne ait olup İSTKA veya Kalkınma Bakanlığı'nın görüşlerini yansıtmamaktadır."

Tasarım: SimaGrafik