DOĞAL KATKILAR, FONKSİYONEL BİLEŞENLER VE SAĞLIK MÜKEMMELİYET MERKEZİ

Yerel Kaynaklar ve Atıklardan Gıda Katkı/Yardımcı Maddeleri Araştırma Uygulama Merkezi Projesi

  • Hakkımızda
    • Yürütücü’nün Mesajı
    • Misyon & Vizyon
    • Hakkımızda
  • Biyoaktif Bileşenler ve Sağlık
  • Merkezimiz
    • Laboratuvarımız
    • Hizmetler
  • Basında DOKAM
  • İletişim
Yükleniyor Etkinlikler
Bul Etkinlikler

Etkinlik Listesi Navigasyonu

Yaklaşan Etkinlikler

  • Sonuç bulunamadı.

Etkinlikler List Navigation

  • « Previous Etkinlikler

Etkinlikler List Navigation

  • « Previous Etkinlikler

Duyurular/Haberler

  • Projemiz İBB İSTWEB TV ekranlarında tüm İstanbul’da
  • Projemiz CNNTURK televizyonu anahaberde yayınlandı
  • Prof. Dr. Beraat ÖZÇELİK, Bilim, Sanayi ve Ticaret Bakanı’na projemiz hakkında bilgi verdi
  • DOKAM, 1. Ar-Ge ve İnovasyon Fuarı’nda ziyaretçilerle buluştu.
  • Gıda, Metabolizma ve Sağlık: Biyoaktif Bileşenler ve Doğal Gıda Katkıları Kongresi

Etiketler

Ar-Ge Merkezi atık değerlendirme DOKAM doğal renk maddeleri gıda katkı maddesi süt günü çevre günü İTÜ
İstanbul Teknik Üniversitesi
DOKAM Araştırma ve Uygulama Merkezi
© 2016
  • Facebook
  • Twitter
  • Instagram
  • İletişim
  • Bunları Biliyor musunuz?
  • Kullanım Şartları

"Bu web sitesi, İstanbul Kalkınma Ajansı'nın desteklediği
Yerel Kaynaklar ve Atıklardan Gıda Katkı/Yardımcı Maddeleri Araştırma Uygulama Merkezi (Doğal Katkılar Mükemmeliyet Merkezi)
Projesi kapsamında hazırlanmıştır. İçerik ile ilgili tek sorumluluk İstanbul Teknik Üniversitesi'ne ait olup İSTKA veya Kalkınma Bakanlığı'nın görüşlerini yansıtmamaktadır."

Tasarım: SimaGrafik